“Mérlegen a hibrid munkavégzés – Trendek és vállalati jó gyakorlatok a távmunka új korszakában” 

szakmai konferencia

IDŐPONT: 2024. november 13. szerda, 14:00 – 19:00

HELYSZÍN: Telekom Campus Puskás Konferenciaterem

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.

A konferencia helyszíni megvalósítását a Deutsche Telekom IT Solutions Hungary támogatja.

mtmsz logo blue Hybrid Agency Honlapra
mtmsz konferencia oldalra Hybrid Agency Honlapra

Örömmel osztjuk meg, hogy az idén 20 éves Magyar Távmunka Szövetség szervezésében kerül megrendezésre a “Mérlegen a hibrid munkavégzés” Szakmai Konferencia!

KIEMELT PARTNEREINK

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

PROGRAM

13:30 Érkezés / Regisztráció

14:00 Konferencia megnyitása

22 Forgacs Tamas Hybrid Agency Honlapra

Dr. Forgács Tamás, Elnök, Magyar Távmunka Szövetség

A Magyar Távmunka Szövetség 20 éves fennállását ünneplő konferencia megnyitása, ahol vállalati jó gyakorlatok és szakértők bemutatják a  távmunka, home office legfontosabb tanulságait és jövőbeli lehetőségeit.

14:10 Robotfőnök az otthonomban: Hogyan alakítja át az AI a távmunkát? 

Keynote speaker

01 Konya Laszlo X Hybrid Agency Honlapra

Kónya László, CEO, Deutsche Telekom IT Solutions

A mesterséges intelligencia új szintre viszi a munkaszervezést és az együttműködést a jövőben, és ez megváltoztatja a home office szerepét is.  A külső toborzás és a belső karrierutak AI általi megreformálása esélyegyenlőséget biztosít a munkalehetőségek terén. A virtuális aszisztensek, chatbotok, automatizált és intelligens  üzenetküldő megoldások lecsökkentik az adminisztratív és egyben megnövelik az együttműködést igénylő feladatok iránti igényt. Mi lesz a szerepe az irodának ebben az új világban? Hogyan lehet az elszigetelődő munkavállalók munka-magánélet egyensúlyát és egészségét technológiai eszközökkel javítani? Mit tud tenni az AI a távmunka által generált adat és kiberbiztonsági fenyegetések ellen? És végül: lesznek még vezetők akik távolból irányítanak, vagy a főnökünk is egy robot lesz?

14:35 Villámkörkép: Azonnali bepillantás a távmunka tendenciáiba

21 Toth Adrienn X Hybrid Agency Honlapra

Tóth Adrienn, Elnökségi tag, Magyar Távmunka Szövetség

Csatlakozzanak hozzánk ebben a gyors és interaktív felmérésben, ahol közösen felfedezzük a konferencián résztvevők aktuális távmunka és home office álláspontjait és kihívásait. A körkép eredményeit felhasználjuk, hogy irányt adjunk a konferencia további programelemeihez.

14:45 A munkavállalói igények diktálnak?

Reprezentatív felmérési és aktuális kutatási adatok a rugalmasságról

08 Reguly Marta X Hybrid Agency Honlapra

Reguly Márta, People & Organisation Consulting Lead, PwC Magyarország

Tekintsék át velünk hogyan alakultak az elmúlt évek rugalmassági tendenciái, hol tartunk most és mit prognosztizálnak a vállalati szereplők a közeljövőt tekintve. Vajon hol és kinél van a legnagyobb elégedettség amikor távmunkáról, hibrid munkavégzésről beszélünk? 

15:00 Közel és Távol: Egyensúly és eredményesség a hibrid csapatokban – Megvalósítható?

Panelbeszélgetés

13 Bánfai Gabriella Hybrid Agency Honlapra

Bánfai Gabriella, Head of Central and Group Support, E.ON Ügyfélszolgálati Kft.

03 Szabo Peter Hybrid Agency Honlapra

Szabó Péter, Ügyvezető, Microsoft Magyarország

04 Vadasz Attila Hybrid Agency Honlapra

Vadász Attila, alapító, ügyvezető igazgató, TcT csoport

05 Kapolnas Vera X Hybrid Agency Honlapra

Moderátor: Kápolnás Vera, szervezetfejlesztő, tréner, Office@Home

A beszélgetés során gyakorló vezetők osztják meg tapasztalataikat, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal találkoznak szervezetükben, saját hibrid csapataiknál. Bevált eszközöket, platformokat, valós példákat ismerhetünk meg, amelyek elősegítik a távoli és irodai munka hatékony összehangolását, a rugalmas és produktív hibrid csapatok menedzselését.
Hogyan kezeljük az így keletkező csapatdinamikát és az egyéni teljesítményt távolról? Három különböző vállalat jó gyakorlat mutatja be, hogyan navigálhatunk hatékonyan a hibrid csapatok vezetésének technológiai és stratégiai útvesztőjében.

15:25 Kávészünet / Sajtónyilatkozatok

A konferencia résztvevői az első rész előadóival a szünetben a “Meeting Point” területén találkozhatnak, és a témájukkal kapcsolatban beszélgethetnek velük.

15:55 Hibrid Vezetés: Hogyan alakulnak a vezetési stílusok és munkavállalói kompetenciák a jövő munkahelyein?

Panelbeszélgetés

17 DR ANDRÁS KLÁRA Hybrid Agency Honlapra

Dr. András Klára, Humánerőforrás és kommunikációs igazgató, Egis Gyógyszergyár Zrt.

10 Toth Gabriella X Hybrid Agency Honlapra

Tóth Gabriella Réka, HR szakértő, tréner, coach, DFT Hungária Zrt.

Moderátor: Lerf Andrea, Szervezetfejlesztő, tréner, coach

Hogyan alakítják át a hibrid és távmunka modellek a vezetői szerepeket és milyen új kompetenciákra van szükség a modern munkahelyeknek? Ez a beszélgetés mélyreható betekintést nyújt a vezetői stílusok és stratégiák evolúciójába, amelyek a digitális transzformáció és a munkaerő globális változásai miatt szükségesek. Megvitatjuk, hogyan lehet fejleszteni azokat a vezetői és munkavállalói készségeket, amelyek elengedhetetlenek a dinamikus és változó munkakörnyezetekben való sikerhez.

16:20 Munkahelyek újradefiniálva: Hibrid Modellek és Vállalati Stratégiák – Hogyan transzformálja a hibrid munka a vállalati innovációt és kultúrát?

Plenáris kerekasztal beszélgetés

02 Rab Arpad Hybrid Agency Honlapra

Rab Árpád, Digitális kultúra szakértő, jövőkutató, NKE EJKK Információs Társadalom Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa

09 Belley Éva Hybrid Agency Honlapra

Belley Éva, Vice President-HR,  Deutsche Telekom IT Solutions Hungary

12 Bencsik Edit Hybrid Agency Honlapra

Bencsik Edit, Head of Marketing and Government Relations, Tata Consultancy Services

11 Debreczeni Dora Hybrid Agency Honlapra

Debreczeni Dóra, Centre Head and Head of HR for Europe, _VOIS

19 barna eszter Hybrid Agency Honlapra

Moderátor: Barna Eszter, újságíró, szerkesztő, HR Portal

Körbejárjuk a hibrid munkavégzés új világát a postcovid időszakot követően. Három jelentős nagyvállalat gyakorlatát hozzuk össze egy gazdag eszmecserére. A beszélgetésben résztvevők megvitatják hogyan alakítják át a munkavégzési modelljeiket, hogy megfeleljenek a modern munkaerő igényeinek. Szó lesz arról is mikor divat az iroda: mikor stratégia az alkalmazottak visszacsábítása? A körhöz egy jövőkutató is csatlakozik, akinek szemüvegén keresztül egy másik, jövőbe tekintő nézőpontot is megismerhetünk. Kitérünk a távmunka transzformációjára, tárgyalunk a munkavállalók motiválásáról, a távolból történő innovációról, az irodai tér újragondolásáról, valamint hogyan lehet a munkahelyi környezetet vonzóbbá tenni az iroda és a távmunka hatékony kombinálásával. Vajon a nagy IT-cégek a jövőkutató előtt járnak vagy vele párhuzamosan haladnak? Ismerje meg a jövőkutató által képviselt legújabb trendeket és azokat a stratégiákat, amelyekkel a nagyvállalatok sikeresen navigálnak a hibrid világ kihívásai között.

17:00 Interaktív fórum a kerekasztal partnereivel

Q&A

19 barna eszter Hybrid Agency Honlapra

Moderátor: Barna Eszter, újságíró, szerkesztő, HR Portal

Ideális alkalom arra, hogy résztvevőink egyedi kérdéseikre választ kapjanak kerekasztal partnereinktől a rugalmas munkavégzés jövőjének formálásával kapcsolatban.

17:15 Kávészünet

Konferencia résztvevőink a második rész előadóival a szünetben “Meeting Point” területén találkozhatnak, és beszélgethetnek velük.

17:35 Kritikus Pillérek: Magánszféra védelme, Vasárnapi munkavégzés, GDPR, IT adatbiztonság – Kulcsfontosságú irányelvek a rugalmas foglalkoztatásban

Panelbeszélgetés

15 Dr Zsedely Marta Hybrid Agency Honlapra

Dr. Zsédely Márta, Attorney-at-Law, Employment law specialist, Law Firm member, Réti, Várszegi & Partners Law Firm, PricewaterhouseCoopers Legal

Fehér Sándor, CEO, White Hat IT Security

06 Fata Laszlo Hybrid Agency Honlapra

Moderátor: Fata László, a HR Terasz alapítója

Szakértők egy asztalnál, akik bemutatják a távmunka legaktuálisabb jogi és technológiai irányelveit. Beszélgetőpartnereink segítségével mélyebbre áshatunk a legfrissebb szabályozási elvárásokban és azok vállalati megvalósításában. Tanuljunk a szakértőktől a biztonságos és szabályozott távmunka környezet üzemeltetéséhez szükséges technikai megfontolásokról, hogy zökkenőmentesen irányíthassuk a munkáltatói feladatainkat.

18:05 Egészséges Elme, Hatékony Távmunka: Megoldások a Mentális Kihívásokra

Panelbeszélgetés

07 Denes Fruzsina Hybrid Agency Honlapra

Dénes Fruzsina, CEO, Managing Partner, psychologist, senior trainer, coach, 5P Consulting Hungary

Miklós Rozália, Managing Director, Head of Financial Engineering, MSCI Inc.

14 Farago Istvan X Hybrid Agency Honlapra

Moderátor: Faragó István, a wellbeing.hu létrehozója, a Stressz-M tulajdonosa, a Wellbeing Szövetség alapítója

Fedezze fel velünk, hogyan kezelhetők a távmunka mentális kihívásai a modern munkahelyeken. Ez a pódium bepillantást nyújt azokba a gyakorlatokba, amelyek segítenek fenntartani a munkavállalók mentális egészségét és produktivitását a digitális környezetben. Megtárgyaljuk a kiégés kezelését, a digitális detoxikáció jelentőségét, és bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket a HR vezetők és csapatvezetők tehetnek a mentális jólét előmozdítása érdekében.

A vezetők mentális egészségének fenntartását is fontosnak tartjuk, hiszen kutatások szerint a magas stresszszintű munkakörnyezetben dolgozó vezetők kiégési rátája meglepően magas. Ezért a döntéshozók és inspiráló személyek feltöltéséről is beszélünk. Megvizsgáljuk azokat a vállalati jó gyakorlatokat, amelyek segítenek az egész szervezet mentális egészségének megőrzésében. Ismerje meg a legújabb stratégiákat, amelyek nem csak a távmunkások, hanem a vezetők mentális jólétét is elősegítik a digitális munkakörnyezetben.

A vezetők mentális egészségének fenntartását is fontosnak tartjuk, hiszen kutatások szerint a magas stresszszintű munkakörnyezetben dolgozó vezetők kiégési rátája meglepően magas. Ezért a panel során szervezetpszichológus szakértőkkel a döntéshozók és inspiráló személyek feltöltéséről is beszélünk. Megvizsgáljuk azokat a vállalati jó gyakorlatokat, amelyek segítenek az egész szervezet mentális egészségének megőrzésében. Ismerje meg a legújabb stratégiákat, amelyek nem csak a távmunkások, hanem a vezetők mentális jólétét is elősegítik a digitális munkakörnyezetben.

18:30 Összefoglaló a trendekről / Zárszó

22 Forgacs Tamas Hybrid Agency Honlapra

Dr. Forgács Tamás, Elnök, Magyar Távmunka Szövetség

18:40 Networking / Kötetlen beszélgetés

Konferencia résztvevőinek lehetősége további kapcsolódásokra, kapcsolatok építésére.

FONTOS:

JEGYVÁSÁRLÁS

A szakmai konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött és részvételi jegy megváltásával lehetséges.

A Magyar Távmunka Szövetség rendes tagjai számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kedvezményes

2024. AUGUSZTUS 31-IG
24900Ft
19.900 Ft
  • 1 fő részvétele
  • Támogatói részvételi jegy
  • Szünetekben felszolgált frissítők

Normál

2024. SZEPTEMBER 1-től
24.900 Ft
  • 1 fő részvétele
  • Támogatói részvételi jegy
  • Szünetekben felszolgált frissítők

Csoportos

Három támogatói jegy együttes vásárlása esetén
72000Ft
57.000 Ft
  • 3 fő részvétele
  • Támogatói részvételi jegy
  • Szünetekben felszolgált frissítők
Többen?

A konferenciára történő regisztráció és jegyvásárlás a TIXA online jegykezelő rendszerén keresztül történik. A részvételi jegy + kezelési költség magyar forintban értendő, és bankkártyás fizetéssel teljesíthető. 

A CSOPORTOS jegy akkor érvényes, ha egy szervezettől három fő részére egyszerre vásárolnak jegyet. A kedvezményes CSOPORTOS jegyek 2024. augusztus 31-ig érvényesíthetőek. Egy szervezet többször is vásárolhat 3 fős csoportos jegyet külön tranzakció indítással. Kérjük a Csoportos részvételi jegyek vásárlása esetén minden résztvevő adatát (Név, Beosztás) feltüntetni a megadott adatmezőkben.

ELŐADÓINK

01 Konya Laszlo X Hybrid Agency Honlapra

Kónya László

CEO

Deutsche Telekom IT Solutions

A mesterséges intelligencia feje tetejére állítja a világunkat a jövőben, megreformálja az irodai és az otthoni munkát is, így ettől a változástól nem lehet eltekinteni ha a távmunka jövőjéről beszélünk.

02 Rab Arpad Hybrid Agency Honlapra

DR. RAB ÁRPÁD

digitális kultúra szakértő, jövőkutató

NKE EJKK Információs Társadalom Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa

Két évtizede folytat távmunka témájú kutatásokat és szaktanácsadást.

Munkái jelentős részét digitalizációs projektek teszik ki, melyekben mindig jelentős szerepet kapnak a távmunka, távoktatás, távoli együttműködés értékteremtő biztosítása mind emberek, mind szoftverek és mesterséges intelligenciák között. 

03 Szabo Peter Hybrid Agency Honlapra

SZABÓ PÉTER

Ügyvezető igazgató

Microsoft Magyarország Kft.

A digitalizáció tematikáján belül kiemelt szívügyem a szervezetek és munkavállalók digitális készségeinek fejlesztése, ami nélkül lehetetlen valódi áttörést elérni bármilyen fejlett felhő vagy mesterséges intelligencia technológia legyen is a kezünkben!

04 Vadasz Attila Hybrid Agency Honlapra

VADÁSZ ATTILA

alapító, ügyvezető igazgató

TcT Csoport

A távmunka egy megkerülhetetlen dolog, ami előbb utóbb a legtöbb munkakörben alap elvárás lesz a dolgozók részéről. Erre mindenkinek fel kell készülni aki még nem tette meg, ehhez kell szervezeti átalakulás is, de kell infrastrukturális változtatás is (pl JC360). Mi ezt szerencse, hogy már nagyon régen megtettük és élvezzük az ebből adódó előnyöket. Hátránya is van, de adaptálódni kell és akkor eliminálódik a hátrány is.

 

05 Kapolnas Vera X Hybrid Agency Honlapra

KÁPOLNÁS VERA

Szervezetfejlesztő, tréner

OFFICE@HOME

A hibrid működés még mindig hordoz feladatokat, hiszen jellemzően a COVID-ban formálódott hibrid szervezetek számára kihívás, hogy egyszerre szeretnék az otthoni munkavégzés biztosításával erősíteni a dolgozói elköteleződést, ugyanakkor megtartani a csapatkohéziót, az eredményes együttműködést és a magas vállalati teljesítményt távolról is.

06 Fata Laszlo Hybrid Agency Honlapra

FATA LÁSZLÓ

alapító

HR Terasz, hrterasz.hu

Mindig vidéki kiindulási pontból végeztem a tanácsadói munkámat. Mérhetetlenül nagy segítség számomra, hogy az utóbbi években egy konzultációt, előadást, de még egy TV interjút is teljes értékűen meg lehet valósítani a távolból.

07 Denes Fruzsina Hybrid Agency Honlapra

DÉNES FRUZSINA

CEO, Managing Partner, psychologist, senior trainer, coach

5P Consulting Hungary

Azért is izgalmas számomra a távmunka és a hibrid munkavégzés világa, mert egy ilyen munkakörnyezetben különösen fontosak a pszichológiai értelemben vett felnőttség aspektusai. Hiszem, hogy ezek fejlesztésével vezetőként és munkatársként egyaránt jobb élet- és munkaminőséget alakíthatunk ki.

08 Reguly Marta X Hybrid Agency Honlapra

REGULY MÁRTA

People & Organisation Consulting Lead

PwC Magyarország

A távmunka kapcsán két sikertényezőben hiszek, az egyik az egyensúly – kutatásaink alapján azok a legelkötelezettebbek, akiknek van lehetősége home office-ra, de rendszeresen bejárnak az irodába is. A másik a testreszabás – szektortól, munkakörtől, vállalati kultúrától és a munkavállaló egyedi személyiségétől is függ, hogy milyen megoldás vezet sikerre.

09 Belley Éva Hybrid Agency Honlapra

BELLEY ÉVA

Vice President-HR

Deutsche Telekom IT Solutions Hungary

Éva vezetése alatt került sor a teljes brandváltásra, HR oldalon pedig a Dolgozói Részvényprogram és a Workation bevezetésére. A cég vezetőségének tagjaként a távmunka – hibrid munkavégzés keretrendszerének kidolgozásában jelentősen közreműködött.

10 Toth Gabriella X Hybrid Agency Honlapra

TÓTH GABRIELLA RÉKA

HR szakértő, tréner, coach

DFT-Hungária Zrt.

A munka világa folyamatosan változik, és az elmúlt évek egy új utat nyitottak meg a távmunka-hibrid munkavégzéssel, amihez kompetenciákban és hozzáállásban is fel kell zárkóznia a vezetőknek és munkatársaknak.

11 Debreczeni Dora Hybrid Agency Honlapra

DEBRECZENI DÓRA

Centre Head and Head of HR for Europe

_VOIS

A távmunka nem egy trend; ez egy kulturális változás, amely felhatalmazza az egyéneket arra, hogy rugalmasan tervezzék meg munkájukat; szabadságot és teret biztosít arra, hogy meghatározzák, hogyan szeretnének dolgozni és élni.

 

12 Bencsik Edit Hybrid Agency Honlapra

BENCSIK EDIT

Head of Marketing and Government Relations

Tata Consultancy Services

13 Bánfai Gabriella Hybrid Agency Honlapra

BÁNFAI GABRIELLA

Head of Central and Group Support

E.ON Ügyfélszolgálati Kft.

Az általam vezetett szervezet nemcsak szakmai sokszínűségéről ismert, hanem földrajzilag is lefedi egész Magyarországot. Vezetők és munkatársaik távolról dolgoznak, így korán kialakítottunk egy olyan hatékony együttműködési modellt, amely lehetővé teszi a mindennapi személyes találkozások nélküli eredményes munkát, motivációt és problémamegoldást.

14 Farago Istvan X Hybrid Agency Honlapra

FARAGÓ ISTVÁN

alapító, tulajdonos

Stressz-M, wellbeing.hu, munkahelyi egészségfejlesztés

Több mint 13 éve foglalkozom stressz-menedzsmenttel,  munkavállalói jóllét  programok kialakításával és vállalati egészségfejlesztéssel. A távmunkában a személyes időbeosztást, rendszeres testmozgást, a társas kapcsolatok, magány és tudatos egészségfejlesztés témáit tartom a legfontosabbnak.

15 Dr Zsedely Marta Hybrid Agency Honlapra

DR. ZSÉDELY MÁRTA

Attorney-at-Law, Employment law specialist, Law Firm member

Réti, Várszegi & Partners Law Firm, PricewaterhouseCoopers Legal

A pandémia okozta munkaerő-piaci változásoknak köszönhetően tanácsadási területe a távmunkavégzés, hibrid munkavégzés munkajogi és munkavédelmi, valamint költségtérítési szakterületére is kiterjed. Munkajogi témában számos szakmai cikk, sajtócikk, és szakmai előadás szerzője és előadója.

FEHÉR SÁNDOR

CEO

White Hat IT Security

 

17 DR ANDRÁS KLÁRA Hybrid Agency Honlapra

DR. ANDRÁS KLÁRA

Humánerőforrás és kommunikációs igazgató

EGIS Gyógyszergyár Zrt.

Az egy dolog, hogy mi történik a környezetünkben, de minket alapvetően az határoz meg, hogy mi hogyan reagálunk rá. A koronavírus és a világjárvány következményeiben létrejött változások az élet minden területét érintették, ez alól pedig nem kivétel a munkaerőpiac sem és mi sem. A távmunka és a hibrid munkavégzés egy lehetőség a sok közül, ami biztosítja azt a rugalmasságot, amire a kollégáink (vagyis egy részük) vágynak. A Pandémia véget ért, de a jó innovációkat megtartottuk, így a hibrid munkavégzést is.

MIKLÓS ROZÁLIA

Managing Director, Head of Financial Engineering

MSCI Inc.

19 barna eszter Hybrid Agency Honlapra

BARNA ESZTER

újságíró, szerkesztő

HR Portal

 

LERF ANDREA

szervezetfejlesztő, coach, Az Év Trénere 2023

 

21 Toth Adrienn X Hybrid Agency Honlapra

TÓTH ADRIENN

elnökségi tag

Magyar Távmunka Szövetség

A home office és távmunka lehetőségei a modern HR stratégia alapkövei, amely túlmutat a krízis időkben használt eszközökön. A rugalmas munkaszervezési formák növelik az elégedettséget, a lojalitást és aktívan alakítják a jövő munkahelyeinek kultúráját, ahol az egyensúly és a hatékonyság kéz a kézben jár.

22 Forgacs Tamas Hybrid Agency Honlapra

DR. FORGÁCS TAMÁS

Elnök

Magyar Távmunka Szövetség

A távmunkával egy rugalmasabb, biztonságosabb és decentralizáltabb világot teremtünk, ahol a munkavállalók nagyobb szabadságot és felelősséget élvezhetnek, miközben hozzájárulnak a vállalatok sikeréhez és a globális gazdaság fejlődéséhez.

A konferencia során vállalati jó gyakorlatok, vezetői személyes tapasztalatok, nagy kerekasztal beszélgetés, kis pódium beszélgetések, érdekfeszítő álláspontok és viták mentén boncolgatjuk a távmunka, hibrid munkaszervezés, rugalmas foglalkoztatás témáját vállalati vendégeinkkel, szakértőinkkel.

Ismerje meg közelebbről előadóinkat, támogatóinkat és témáinkat a közösségi felületeinken. 

Kövessen minket Facebook és Linkedin oldalainkon:

Konferenciánk célja, hogy összehozza a különböző iparágak vezetőit, legjobb vállalati gyakorlatait, hogy megosszák gondolataikat és megvitassák a távmunka, home office, a rugalmas foglalkoztatás jövőjét és annak vállalati kultúrákra gyakorolt hatásait.

KIKNEK AJÁNLJUK?

HELYSZÍN

Telekom Campus Puskás Konferenciaterem

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.

Megközelíthetőség:

 

Tömegközlekedéssel:

Metró: 3-as metró vonal Népliget metró megálló

Villamos: 1-es villamos Népliget megálló

Busz: 254E

 

Parkolás autóval:

Parkolás mélygarázsban: 

Parkolás a környező utcákban: H-P 8:00 – 18:00-ig fizetősek (300 Ft/óra). 

Az Üllői út irodaház felőli oldalán Zóna: 0907

Az Üllői út túloldalán Zóna: 3080

SAJTÓKAPCSOLAT, SZAKMAI TARTALMI KÉRDÉSEK

Kérj díjmentes visszahívást!

Az űrlap kitöltését követően hamarosan keresni fogunk

A beszélgetés díjmentes, illetve nem jár semmilyen kötelezettséggel sem.

GDPR, Adatkezlés és ehhez hasonló témákban kérlek látogass el Adatkezelési tájékoztató oldalunkra (KATT IDE)!