Hybrid Agency Logo

Adatkelezési tájékoztató

  1. Összefoglaló

Hybrid Agency Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) a weboldalai (hybridagency.hu; hybriddecor.hu; továbbiakban Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók, a Honlapon regisztrálók, illetve azon vásárlók, (a továbbiakban együttesen Érintett) adatait kezeli. Minden személyes adatot kizárólag a törvényeknek megfelelően gyűjtünk, valamint kezelünk. Rendszerüzenetet külön hozzájárulás nélkül is küldhetünk, DM levelet azonban kizárólag csak hozzájárulással. Adatait a lehető legnagyobb biztonságban tároljuk, azokat harmadik félnek csak hozzájárulással adjuk át. Személyes adatairól felvilágosítást, illetve azoknak törlését az hello@hybridagency.hu címen írásban kérheti.

  1. Adatkezelő neve, elérhetőségei

Az adatkezelő megnevezése: Hybrid Agency Kft.
Az adatkezelő levelezési címe: 1131 Budapest, Rokolya utca 49.
Adatkezelő e-mail címe: hello@hybridagency.hu
Az adatkezelő telefonszáma: +36 hetven 222-93-22
Cégjegyzékszám: 01-09-407001 

Adószám: 32107711-2-41

Statisztikai számjel: 2107711-8230-113-01

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Tárhelyszolgáltató: Websupport Magyarország Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.) info@ezit.hu

  1. Az adatvédelmi szabályzat célja

Jelen Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) célja, hogy a Hybrid Agency Kft. (székhely: 1131 Budapest, Rokolya utca 49. 2.em. 7.a ; cégjegyzékszám: 01-09-407001; telefonszám: +36 hetven 222-93-22; adószám: 32107711-2-41) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját rögzítse. Adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. Az adatok kezelésével összefüggésben Adatkezelő ezúton tájékoztatja a Felhasználókat a Honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

Szolgáltató tiszteletben tartja Honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Adatkezelő fenntartja magának a jogot ezen tájékoztató bármikori megváltoztatására, melynek hatálybalépéséről Adatkező a Felhasználókat tájékoztatja, az érintetteknek a honlap további használatához el kell fogadnia a módosításokat az Adatkezelő által biztosított módon. Jelen adatvédelmi tájékoztatóban rögzített elvek, eljárások megfelelnek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek („Infotv.”), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú Rendeletének („Rendelet”).

  1. A kezelt személyes adatok köre, ideje, célja

Emailen és telefonon, illetve a honlapon levő kitöltendő adatbekérőn keresztül megküldött adatok szükségesek az ajánlatok és információk kéréséhez. Az adatközlés önkéntes, Érintett nem köteles megadni személyes adatait, azonban azok hiányában egyes esetekben nem tudja megrendelni a cégünk által nyújtott szolgáltatásokat.
Érintett beleegyezésével megadott adatkezelés célja: szolgáltatásnyújtás, a teljesítés megfelelőségének dokumentálása, a szerződések létrejöttének bizonyítása valamint jogszabályi kötelezettségek teljesítése (pl. számla kiállítása). A kötelező adatkezelés körében az Adatkezelő eleget tesz a jogszabályok által megkívánt egyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi kötelezettségeinek, a jogszabályok által meghatározott ideig azon adatok körére vonatkozóan, amelyet a hatályos jogszabályok számára kötelezően előírnak. Adatkezelő a megadott adatok valódiságáért nem vállal felelősséget.

Technikai adatok adatkezelési szempontból

A Honlap használata során Adatkezelő technikai okokból automatikusan rögzíti a Felhasználó IP címét, az általa használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és más információkat. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz a Felhasználók nem, csak a Szolgáltató fér hozzá.
Szolgáltató rögzítheti azoknak az internetoldalaknak az adatait, ahonnan a Felhasználó eljutott a Honlapra, és azokat is, amelyeket a Honlapon látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. Érintett személyére, profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni.
A Honlap látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja.
A technikai adatokat Adatkezelő kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célokra használja fel.

Ajánlatkérés alkalmával megadott adatok és kezelésük

Az ajánlatkérés során az Érintettnek kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: név, telefonszám, e-mail cím.
Érintett az ajánlatkérés során nem kötelező jelleggel további adatokat, megjegyzéseket is megadhat, amennyiben az a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás teljesítéséhez, elősegítéséhez szükséges.
Adatkezelő vállalja, hogy az adatkezelés során Érintett által megadott e-mail címekre nem küld elektronikus levelet, kivéve Érintett által igénybe vett szolgáltatásaihoz kapcsolódó e-maileket, rendszerüzeneteket.
Az adatkezelés célja: ajánlatadás, szolgáltatásnyújtás, kapcsolattartás, vásárlás, megrendelés és fizetés dokumentálása; pénzügyi bizonylat kiállítása; szolgáltatói teljesítés; az adott szolgáltatást érintő változások közlése, emlékeztető küldése (pl. fizetési emlékeztető, egyéb, a szolgáltatás teljesítéséhez nélkülözhetetlen technikai információk kérése).
Adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve jogszabályi előírás (számviteli törvény).
Az adatkezelés időtartama: a jogszabályon alapuló kötelező adatkezelés esetében 8 év, egyebekben az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

Hírlevélre történő feliratkozása során megadott adatok és kezelésük

Hírlevél adatbázis

A Honlapon a regisztráció mellett egyéb módon is igényelhető hírlevél.

Kezelt adatok: e-mail cím, név

Az adatkezelés időtartama: az érintett hozzájárulásának visszavonásáig

Adatkezelés jogalapja: A felhasználó önkéntes hozzájárulása, melyet a hírlevélre történő feliratkozással ad meg az Adatkezelő számára [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés].

A hírlevél adatbázis kezelésére és a hírlevelek kiküldéséhez a Mailchimp.com nevű online szolgáltatást vesszük igénybe (The Rocket Science Group LLC., US Atlanta, GA 30318, 512 Means St Suite 404, customersupport@mailchimp.com). Ebben az esetben a Mailchimp adatfeldolgozónak minősül. A szolgáltató regisztrált tagja az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok között létrejött Safe Harbor egyezménynek, következésképpen a személyes adatok harmadik országba történő továbbítására – a védelmi szint megfelelőségének biztosítása okán – sor kerülhet.

A tematikus hírlevél szolgáltatásról felhasználó a hírlevélben található linken keresztül bármikor leiratkozhat, illetve e marketing célú megkeresések fogadását a felhasználói fiókjának átállításával vagy Szolgáltató által közzétett e-mail címen keresztül is megtilthatja.

Jelentkezés álláshirdetésre adatkezelési szempontból

Adatkezelő a beérkezett pályázatokat tárolja.
Az adatkezelés célja: Adatkezelőnél állásra történő jelentkezés, a kiválasztási eljárásban való részvétel.
Adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása.
A kezelt személyes adatok típusa: a kísérőlevelek, önéletrajzok, pályázatok, valamint az azokban megadott egyéb személyes adatok.
Az adatkezelés időtartama: a pályázat benyújtásától számított hat hónap.
Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: az érintett nem tud elektronikus úton jelentkezni Adatkezelő által közzétett állásajánlatokra.

E-mail címekre küldött, nem szolgáltatáshoz köthető, érdeklődő e-mail kapcsán tárolt adatok és kezelésük

Kezelt adatok: e-mail cím, név, telefonszám, amennyiben a levélíró ezt is közölte.
Az adatkezelés célja: kapcsolattartás.
Adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.
Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig.

Piackutatás szolgáltatás fejlesztése céljából

A Szolgáltató piackutatás céljából a Felhasználó által küldött válaszokat kezeli.
Kezelt adatok: e-mail cím, korcsoport, nem, piackutatási kérdőívre adott válaszok
Az adatkezelés időtartama: az érintett hozzájárulásának visszavonásáig
Adatkezelés jogalapja: A felhasználó önkéntes hozzájárulása, melyet a piackutatási kérdőívekre történő válaszadással ad meg az Adatkezelő számára [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés].
A piackutatási adatbázis kezelésére a Google Forms nevű online szolgáltatást vesszük igénybe (Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Adatvédelmi információk: https://policies.google.com/privacy?hl=hu). Ebben az esetben a Google adatfeldolgozónak minősül.

Egyéb adatkezelés

Ezen tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást. Bíróság, ügyész, nyomozó hatóság, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az Adatkezelőt. A hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

  1. A személyes adatok tárolása, védelme, hozzáférés az adatokhoz

Adatkezelő papír alapon és számítástechnikai eszközökkel tárolja a személyes adatokat, az Adatkezelő székhelyén, illetve tárhelyszolgáltatója szerverein. A papír alapú dokumentumokat az Adatkezelő elzárva tartja, biztosítva ezzel, hogy csak az arra jogosult kapjon hozzáférést. Az adatokat elsődlegesen az Adatkezelő vezetője és munkatársai jogosultak megismerni. Jelen tájékoztatóban írtak szerint egyes adatok továbbításra kerülnek adatfeldolgozók és más adatkezelők részére (pl.: könyvelő és alvállalkozók), a jelen tájékoztatóban írt célok megvalósítása érdekében.
A fentieken túl a Felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására akkor kerülhet sor, amennyiben az igényelt szolgáltatás nyújtásához, az Adatkezelő alvállalkozót / partnert kénytelen bevonni, és azon közvetített szolgáltatás ellehetetlenülne ezen adatok továbbítása nélkül. Adatkezelő védi a kezelt adatokat a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, törlés, valamint a sérülés és a megsemmisülés ellen. Adatkezelő adatvédelmi nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az általa kezelt személyes adatok körét, az esetleges adatvédelmi incidenssel érintett személyek körét és számát, az adatvédelmi incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat.

  1. Adatbiztonság

Adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa Érintett által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
A személyes adatokhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés a jogosulatlan megismerés, a személyes adatok jogosulatlan megváltoztatása, illetve jogosulatlan felhasználása megelőzésére.

Az adatkezelő honlapját kiszolgáló szerverek, a Websupport Magyarország Kft.-nél (ezit.hu) találhatók. Adatkezelő az adatkezelés során megőrzi a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult; a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét; a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök. A fenti kötelezettségvállalást az Adatkezelő az adatkezelési tevékenységében részt vevő munkavállalói, illetve az Adatkezelő megbízásából eljáró adatfeldolgozók részére is előírja.

Adatvédelmi incidens

Adatvédelmi incidens a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményez. Adatkezelő nyilvántartja az adatvédelmi incidenseket, feltüntetve az adatvédelmi incidenshez kapcsolódó tényeket, annak hatásait és az orvoslására tett intézkedéseket. Adatkezelő incidens bekövetkezése esetén – kivéve, ha nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve – indokolatlan késedelem nélkül, de legfeljebb 72 órán belül tájékoztatja Érintettet és a felügyeleti hatóságot az adatvédelmi incidensről.
Érintettet nem kell tájékoztatni, ha a következő feltételek bármelyike teljesül:

  • az Adatkezelő megfelelő technikai és szervezési védelmi intézkedéseket hajtott végre, és ezeket az intézkedéseket az adatvédelmi incidens által érintett adatok tekintetében alkalmazták, különösen azokat az intézkedéseket – mint például a titkosítás alkalmazása –, amelyek a személyes adatokhoz való hozzáférésre fel nem jogosított személyek számára értelmezhetetlenné teszik az adatokat;
  • adatkezelő az adatvédelmi incidenst követően olyan további intézkedéseket tett, amelyek biztosítják, hogy az érintett jogaira és szabadságaira jelentett, a Rendelet 33. cikk (1) bekezdésében említett magas kockázat a továbbiakban valószínűsíthetően nem valósul meg;
  • a tájékoztatás aránytalan erőfeszítést tenne szükségessé. Ilyen esetekben az érintetteket nyilvánosan közzétett információk útján kell tájékoztatni, vagy olyan hasonló intézkedést kell hozni, amely biztosítja az érintettek hasonlóan hatékony tájékoztatását.
 
  1. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

Érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni Adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat. Érintett jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján.
Az érintett kérelmezheti az Adatkezelőnél tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, személyes adatainak helyesbítését, személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását, az adatkezelés korlátozását, és tiltakozhat az adatkezelés ellen.

  • Érintettek jogai
  • Hozzáférési jog
  • Helyesbítéshez való jog
  • Törléshez való jog
  • Adatkezelés korlátozásához való jog
  • Adathordozhatósághoz való jog
 

Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:
Levelezési cím: Hybrid Agency Kft. 1131. Budapest, Rokolya utca 49. 2.em. 7.a. E-mail: hello@hybridagency.hu


Érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel Adatkezelő munkatársához fordulhat a fenti elérhetőségeken keresztül.
Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb 25 napon belül, írásban, közérthető formában, a kérelemmel megegyező módon megadni a tájékoztatást.


Az érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Érintettnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni, amelynek az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Adatkezelő a szükséges időtartamig megőrzi.


Érintett kérésére Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha vitatott a személyes adatok pontossága, vagy az adatkezelés jogellenes, illetve Érintett tiltakozása esetén az adatkezelés ellen, valamint ha Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra.


Az érintett jogosult arra is, hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésre bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az Adatkezelő, amennyiben a szükséges feltételek fennállnak.


Az érintett a Fővárosi Törvényszék, 1055 Budapest, Markó u. 27., vagy az érintett választása szerint az érintett lakóhelye/székhelye szerinti megyei bíróság előtt is érvényesítheti jogait (jogszabályi háttér: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 22. § (1) bekezdés). Kérheti továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke: Dr. Péterfalvi Attila (1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., www.naih.hu, ugyfelszolgalat@naih.hu, Tel.: +36-1/391-1400) segítségét is.


Érintett tájékoztatását Adatkezelő csak az Infotv.-ben, illetve a Rendeletben meghatározott esetekben és okból tagadhatja meg. Ilyen esetben Adatkezelő írásban közli az érintettel, hogy a felvilágosítás megtagadására az Infotv., illetve a Rendelet mely rendelkezése alapján került sor. A felvilágosítás megtagadása esetén Adatkezelő tájékoztatja az érintettet a jogorvoslati lehetőségekről.


Amennyiben Érintett a szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg Adatkezelő ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

  1. Cookie-szabályzat

Weboldalainkon cookie-kat használunk. Személy szerint nem tudunk és nem is akarunk az ezekben tárolt információk alapján beazonosítani, mindössze arra használjuk, hogy tudjuk, járt-e már korábban honlapunkon, és amennyiben igen, akkor milyen oldalakat nézett meg, és ezek alapján mely szolgáltatásaink érdekelhetik leginkább, ezen felül a felkeresett oldalak melyik területéig böngészett és mely gombokra kattintott. Lehetősége van ezeket a cookie-kat a böngésző beállításain keresztül visszautasítani, azonban ebben az esetben lehet, hogy honlapunk nem minden szolgáltatását tudja majd használni.

  1. Mik azok a cookie-k (sütik)?

Az adott honlap a számítógépen vagy mobilon illetve tableten kis szövegfájlokat tárol el látogatáskor. Ennek segítségével lehet megjegyeztetni egy bizonyos ideig például a felhasználónevet, hogy ne kelljen mindig újra beírnia. Több hasonló kényelmi szolgáltatás működésének feltétele, hogy engedélyezze a cookie-k használatát. A cookie-kat vagy a cookie-k használatával gyűjtött adatait harmadik fél számára nem adjuk el, valamint nem használjuk azonosításra.

  1. Mire használjuk a cookie-kat?
    honlapunk a cookie-k segítségével tartja nyilván
    a megjelenítési beállításokat, pl.: a betűméret beállításokat
    a böngésző típusa és verziója, operációs rendszer, hivatkozó URL-cím (korábban megtekintett webhely), a hozzáféréshez használt számítógép IP-címe, valamint a látogatás dátuma és időpontja
    válaszolt-e már valamely aktuális elégedettség-felmérő kérdőívünkre
    beleegyezett-e vagy sem abba, hogy honlapunk cookie-kat használjon
    milyen termékeket tett a bevásárlókosarába
    a látogatottság és felhasználói viselkedés mintáit, ami lehetővé teszi weboldalunk és szolgáltatásaink fejlesztését
    Ezeket az adatokat kizárólag belső és statisztikai célokból rögzítjük.
 

Honlapunk a következő cookie-t használhatja:

Átmeneti, a működéshez szigorúan szükséges cookie-k: 

Ezek az ideiglenes adatok a böngészés végéig kerülnek csak tárolásra a cookie file-ban. Ezek elengedhetetlenek a honlapunkkal kapcsolatos egyes funkciók megfelelő működéséhez.

A felhasználói élmény javítását szolgáló cookie-k: 

Információkat gyűjtenek a felhasználó weboldalhasználatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a weboldal teljesítményének javítására használjuk. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

Harmadik féltől kapott cookie-k:

 

__cf_bmEz a Cloudflare által beállított cookie a Cloudflare Bot Management támogatására szolgál.
_fbpA Google Analytics ezt a sütit a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámításához, valamint a webhely használatának nyomon követéséhez állítja be a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie névtelenül tárolja az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendel az egyedi látogatók felismeréséhez.
_gaA Google Analytics ezt a sütit a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámításához, valamint a webhely használatának nyomon követéséhez állítja be a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie névtelenül tárolja az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendel az egyedi látogatók felismeréséhez.
_ga_*A Google Analytics ezt a sütit az oldalmegtekintések tárolására és számlálására állítja be.
_gatA Google Universal Analytics azért állítja be ezt a cookie-t, hogy visszafogja a kérések számát, és így korlátozza az adatgyűjtést a nagy forgalmú webhelyeken.
_gat_gtag_UA_*A Google Analytics ezt a sütit egy egyedi felhasználói azonosító tárolására állítja be.
_gcl_auA Google Tag Manager a cookie-t a szolgáltatásait használó webhelyek hirdetési hatékonyságának kikísérletezésére állítja be.
_gidA Google Analytics ezt a sütit azért állítja be, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a webhelyet, miközben egy elemzési jelentést is készít a webhely teljesítményéről. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, forrása és az általuk anonim módon meglátogatott oldalak.
_hjSession_*A Hotjar ezt a sütit azért állítja be, hogy az ugyanazon webhelyen tett későbbi látogatások adatait ugyanahhoz a felhasználói azonosítóhoz rendelje, amely a Hotjar felhasználói azonosítójában marad meg, amely az adott webhelyhez egyedi.
_hjSessionUser_*A Hotjar ezt a sütit azért állítja be, hogy az ugyanazon webhelyen tett későbbi látogatások adatai ugyanahhoz a felhasználói azonosítóhoz legyenek rendelve, amely a Hotjar felhasználói azonosítójában marad meg, amely az adott webhelyhez egyedi.
_hjTLDTestAz oldal hostneve helyett használandó legáltalánosabb cookie-útvonal meghatározásához a Hotjar a _hjTLDTest cookie-t úgy állítja be, hogy különböző URL-alternatívákat tároljon, amíg ez sikertelen.
66ovctr6Description is currently not available.
cookielawinfo-checkbox-analitikaA GDPR Cookie Consent plugin által beállítva, hogy tárolja a felhasználó hozzájárulását az “Analitika” kategóriába tartozó cookie-khoz.
cookielawinfo-checkbox-egyebCookieYes ezt a sütit az “Egyéb” kategóriába tartozó sütikre vonatkozó felhasználói hozzájárulás tárolására állítja be.
cookielawinfo-checkbox-elengedhetetlenDescription is currently not available.
cookielawinfo-checkbox-funkcionalisCookieYes ezt a sütit az “Funkcionális” kategóriába tartozó sütikre vonatkozó felhasználói hozzájárulás tárolására állítja be.
cookielawinfo-checkbox-hirdetesCookieYes ezt a sütit az “Hirdetés” kategóriába tartozó sütikre vonatkozó felhasználói hozzájárulás tárolására állítja be.
cookielawinfo-checkbox-teljesitmenyCookieYes ezt a sütit az “Teljesítmény” kategóriába tartozó sütikre vonatkozó felhasználói hozzájárulás tárolására állítja be.
CookieLawInfoConsentCookieYes ezt a sütit a megfelelő kategória alapértelmezett gombállapotának és a CCPA állapotának rögzítésére állítja be. Csak az elsődleges cookie-val összehangoltan működik.
elementorA weboldal WordPress témája használja ezt a sütit. Ez lehetővé teszi a weboldal tulajdonosának, hogy valós időben valósítsa meg vagy módosítsa a weboldal tartalmát.
IDEA Google DoubleClick IDE sütik információkat tárolnak arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt, hogy a felhasználói profilnak megfelelő, releváns hirdetéseket jeleníthessen meg.
sbjs_currentA Sourcebuster ezt a sütit a látogatás forrásának azonosítására állítja be, és a felhasználói műveletekre vonatkozó információkat a sütikben tárolja. Ez az analitikai és viselkedési cookie a látogatói élmény javítására szolgál a weboldalon.
sbjs_current_addA Sourcebuster ezt a sütit a látogatás forrásának azonosítására állítja be, és a felhasználói műveletekre vonatkozó információkat a sütikben tárolja. Ez az analitikai és viselkedési cookie a látogatói élmény javítására szolgál a weboldalon.
sbjs_firstA Sourcebuster ezt a sütit a látogatás forrásának azonosítására állítja be, és a felhasználói műveletekre vonatkozó információkat a sütikben tárolja. Ez az analitikai és viselkedési cookie a látogatói élmény javítására szolgál a weboldalon.
sbjs_first_addA Sourcebuster ezt a sütit a látogatás forrásának azonosítására állítja be, és a felhasználói műveletekre vonatkozó információkat a sütikben tárolja. Ez az analitikai és viselkedési cookie a látogatói élmény javítására szolgál a weboldalon.
sbjs_migrationsA Sourcebuster ezt a sütit a látogatás forrásának azonosítására állítja be, és a felhasználói műveletekre vonatkozó információkat a sütikben tárolja. Ez az analitikai és viselkedési cookie a látogatói élmény javítására szolgál a weboldalon.
sbjs_sessionA Sourcebuster ezt a sütit a látogatás forrásának azonosítására állítja be, és a felhasználói műveletekre vonatkozó információkat a sütikben tárolja. Ez az analitikai és viselkedési cookie a látogatói élmény javítására szolgál a weboldalon.
sbjs_udataA Sourcebuster ezt a sütit a látogatás forrásának azonosítására állítja be, és a felhasználói műveletekre vonatkozó információkat a sütikben tárolja. Ez az analitikai és viselkedési cookie a látogatói élmény javítására szolgál a weboldalon.
test_cookieA doubleclick.net ezt a sütit annak megállapítására állítja be, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a sütiket.
vuidA Vimeo ezt a sütit azért telepíti, hogy a videók weboldalra történő beágyazásához egy egyedi azonosító beállításával nyomon követési információkat gyűjtsön.
x2q9amu4Description is currently not available.
yomh11n0Description is currently not available.

 

– Google Analytics
_utma; _utmb; _utmv; _utmz; _utmx: Ezek a cookie-k név nélküli adatokat gyűjtenek arról, hogyan használják a látogatók a weboldalunkat, ennek alapján javítani tudjuk a használhatóságot. A Felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges. További információ: www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/

– Facebook.com
datr; lsd; reg_ext_ref; reg_fb_gate; reg_fb_ref; wd: Weboldalunk tartalmát megoszthatja ismerőseivel a Facebook közösségi oldalon. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépen, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. Facebook remarketing kód segítségével a felhasználó számára Adatkezelő különböző promóciókat jelenít meg. A Felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges.

– Twitter.com
__utma; __utmb; __utmc; __utmv; __utmz; _twitter_sess; external_referer; guest_id; k; original_referer: Weboldalunk tartalmát megoszthatja ismerőseivel a Twitter közösségi oldalon. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépen, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. A Felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges.

– accounts.google.com
GALX; GAPS; GoogleAccountsLocale_session: Weboldalunk tartalmát megoszthatja ismerőseivel a Google közösségi oldalán. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépen, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. A Felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges.

– Google Adwords
NID és SID cookie-k: A Honlap a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. Honlap felhasználóinak lehetősége van letiltani ezeket a cookie-kat. A Felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges.

Weboldalunk LuckyOrange valamint Inspectlet és Smartlook szolgáltatást is felhasznál, mely a látogatók viselkedésének és böngészési szokásának megismerésére használt szoftver, ezáltal jobb felhasználói élményt nyújthatunk látogatóinknak. Bővebb információért kérjük, látogasson el a http://www.luckyorange.com, https://www.inspectlet.com, https://www.smartlook.com weboldalra.

A Honlap remarketing címkéket tartalmaz remarketing lista építése céljából, így meglátogatása után külső szolgáltatók, közöttük a Google és Facebook, internetes webhelyeiken hirdetéseket jeleníthetnek meg, ezek az ún. érdeklődés alapú hirdetések. A remarketing listák nem alkalmasak személyazonosításra, a látogató személyes adatait nem tartalmazzák, kizárólag a böngésző szoftvert azonosítják. A remarketing címkékhez a szolgáltatók cookie-kat használnak. A Weboldal ún. konverziókövetést használ a Google Adwords hirdetések hatékonyságának mérésére. A konverziókövető cookie csak korlátozott ideig létezik, elfogadása nem kötelező, semmilyen személyes információt nem rögzít és nem használ.

Látogatottság elemzés: A felhasználók adataiból az általános és/vagy automatikus statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket Honlapunk korlátlan ideig megőrzi. Ezen adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó semmilyen olyan adattal nem kapcsoljuk össze, amely nem arra irányul, hogy a megrendelő Szolgáltatóval kapcsolatban maradhasson.

Ha többet szeretne megtudni a témában,

számos cikk hozzáférhető az interneten, például a http://www.allaboutcookies.org oldal.

A süti beállítások módosításáról részletesen a böngésző súgójában vagy az alábbi linken olvashat:

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/S%C3%BCtik%20kezel%C3%A9se

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=hu&ref_topic=3421433

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/hu-hu/internet-explorer/ie-security-privacy-settings#ie=ie-9

Opera: https://www.opera.com/terms

Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

A sütit a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomkövetés megnevezéssel van lehetőség.

  1. Egyéb rendelkezések

Az Adatkezelő a jelen tájékoztatót évenként felülvizsgálja. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi nyilatkozatot az Érintett előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Adatkezelő akkor is köteles a jelen tájékoztatóban írtakat felülvizsgálni, ha lényeges jogszabályváltozás lép hatályba, vagy ha adatvédelmi, adatkezelési folyamatai, eljárásai lényegesen megváltoznak. Ilyen esetekben a jelen tájékoztatót az Adatkezelő megfelelően módosítja, és honlapján közzéteszi, egyben felhívja a figyelmet a változásokra. Honlapunk nem felelős más, külső weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Az adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást.

  1. E-mail kapcsolat / telefonhívások / ügyfélszolgálati megkeresés (együttesen Megkeresések)

Az adatkezelés céljai/jogalapja:
A Hybrid Agency Kft. honlapján (hybridagency.hu; hybriddecor.hu; petofitamas.hu) található kapcsolat-felvételi felület kitöltésével, illetve a telefonon, e-mailben vagy postai úton átadott személyes adatokat (pl. név, cím, elérhetőségi adatok, egyéb önkéntesen megadott személyes adat) természetesen bizalmasan kezeljük. Megadott adatait minden esetben kizárólag megkereséséhez közvetlenül kapcsolható célból (pl. ajánlatkérés, hibabejelentés, tájékoztatás, általános információadás, panaszbejelentés stb) kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének f) pontja.

  1. Ügyfélszolgálat adatkezelési tájékoztatója

A következőkben részletesen tájékoztatjuk Önt az általános adatvédelmi rendelet 13. cikk szerint, az ügyfélszolgálatunkra beérkező megkeresése során folytatott adatkezelésünkről.
Rendelet 7. cikk 4) bekezdése szerinti adatkezelő Hybrid Agency Kft. Az adatkezelő telefonszáma: +36 70 222 93 22, e-mail címe: hello@hybridagency.hu

A telefonon vagy e-mailben megadott személyes adatait természetesen minden esetben bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a megkeresése megválaszolása céljából használjuk. Az adatkezelés célja a megkeresések megválaszolása. Az adatkezelés jogalapja a rendelet 6. cikk 1) bekezdés f) pontja szerinti jogos érdek, vagyis jelen esetben a megkeresések megválaszolása, hibabejelentések kezelése, szolgáltatások biztosítása.

Hybrid Agency Kft.. telefonszámára érkező hívásokat az utólagos bizonyíthatóság érdekében Hybrid Agency Kft. rögzíti. Az adatkezelés célja: Hybrid Agency Kft. által nyújtott szoláltatások megfelelő minőségben történő biztosítása, az ügyfelek és az adatkezelő jogainak érvényesítése, az esetleges jogviták eldöntését szolgáló bizonyíték biztosítása, az utólagos bizonyíthatóság, valamint a megállapodások utólagos bizonyítása, minőségbiztosítás. A kezelt adatok köre: azonosítószám, hívószám, a hívott szám, a hívás dátuma, időpontja, a telefonbeszélgetés hangfelvétele, valamint a beszélgetés során megadott egyéb személyes adatok.
Az adatok törlésének határideje: hat hónap.

Jelen tájékoztató hatályos 2022.08.25. napjától kezdődően.

Kelt: Budapest, 2022.08.25.

Kérj díjmentes visszahívást!

Az űrlap kitöltését követően hamarosan keresni fogunk

A beszélgetés díjmentes, illetve nem jár semmilyen kötelezettséggel sem.

GDPR, Adatkezlés és ehhez hasonló témákban kérlek látogass el Adatkezelési tájékoztató oldalunkra (KATT IDE)!